(+40)726.813.559

Livram in toata Romania !

Politica de retur

 1. Conform legii 34/2014 Art.9 alin. (1)- consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta.

 2. In orice situatie, Clientul are dreptul sa notifice in scris pe www.tutunfir.ro pe pagina RETUR, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

  Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont.

  Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

  In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Sub nici o forma produsul accesoriile si consumabilele cu care acesta a fost livrat nu trebuie sa prezinte urme de lovire, zgarieturi, vopsea zgariata sau sarita, suruburi sau accesorii de fixare indoite rupte sau zgariate, consumabile folosite, deoarece in acest situatii nu se va accepta returul produselor produsul accesoriile si consumabilele urmand dupa constatare sa fie returnate catre client pe cheltuiala acestuia.

  Costul returului, conform legii, va fi suportat de catre Client.

  Se vor returna integral banii aferenti marfii, fara insa a se returna costul de transport si taxele de ramburs daca este cazul (daca s-a platit numerar la curier).
  In situatia in care marfa a fost platita cu cardul se va returna contravaloarea marfii (fara taxele de transport sau de procesare card) in max 10 zile lucratoare.

Livrare in toata Romania

Pentru orice comanda plasata pe site

Retur garantat

14 zile drept de returnare

Garantia calitatii

Produse de calitate premium

Plata la livrare

Te asiguri ca primesti produsul pe care l-ai comandat