(+40)726.813.559

Livram in toata Romania !

Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Tutunfir.ro

1. Introducere

Bine ați venit pe Tutunfir.ro, website-ul oficial al TUTUNFIR SRL („Compania”, „noi”). Accesând și utilizând acest website, vă exprimați acordul de a respecta termenii și condițiile descrise în continuare („Termenii și Condițiile”), precum și orice legi aplicabile.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Tot conținutul prezent pe Tutunfir.ro, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini și software, este proprietatea TUTUNFIR SRL sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile dreptului de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a oricărui material de pe site este strict interzisă.

3. Utilizarea Site-ului

Site-ul Tutunfir.ro este destinat exclusiv utilizării personale, nefiind permisă utilizarea sa în scopuri comerciale fără acordul scris prealabil al Companiei. Este interzisă modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, afișarea, publicarea, vânzarea, licențierea oricărui material sau informație obținută de pe acest site.

4. Politica de Confidențialitate

Respectăm confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Datele personale furnizate de către utilizatori vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate disponibilă pe site.

5. Limitarea Răspunderii

TUTUNFIR SRL nu garantează acuratețea, completitudinea sau utilitatea informațiilor prezentate pe site. Compania nu va fi responsabilă pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

TUTUNFIR SRL își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții la orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodică a Termenilor și Condițiilor pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice dispute legate de acești Termeni și Condiții vor fi soluționate în instanțele competente din România.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și Condițiile site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau numărul de telefon disponibil pe site.

Prin utilizarea site-ului Tutunfir.ro, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești Termeni și Condiții.

Livrare in toata Romania

Pentru orice comanda plasata pe site

Retur garantat

14 zile drept de returnare

Garantia calitatii

Produse de calitate premium

Plata la livrare

Te asiguri ca primesti produsul pe care l-ai comandat